Notícies

Visita Presidents Reial Federació Espanyola de Golf i Federació Catalana de Golf

El dia 19 i 20 d’Abril del 2022, hem rebut al PSDT de la Reial Federació Espanyola de Golf, el senyor Gonzaga Escauriaza Barreiro, acompanyat del PSDT de la Federació Catalana de Golf, el senyor Ramón Nogué Audinis.

La nostra Ministra de Cultura i Esports la senyora Silvia Riva Gonzalez ens va honorar amb la seva presència durant aquesta trobada i es mereix el nostre més sincer agraïment.

La visita va començar al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino, on des de fa uns mesos la Federació Andorrana de Golf té la seva nova seu.

Després de visitar les instal·lacions i presenciar l’entrenament dels nostre jugadors més experimentats ja vàrem iniciar les reunions pertinents.

Aquesta trobada ha estat molt enriquidora ja que hem pogut comprovar l’estat i eficiència del conveni de col·laboració que des de fa set anys tenim signat amb la R.F.R.G.

Les nostres relacions són del tot excel·lents i això ens dona ànim per continuar col·laborant perquè plegats contribuïm cada dia més en divulgar el Golf tant a Andorra com a Espanya, essencialment en la zona de Catalunya.

Hem clos la trobada al Camp de Golf d’Aravell, que es el camp de la Federació Andorrana, sense excloure el camp de Soldeu.

Aquest dos dies han estat molt profitosos ja que hem pogut parlar llargament de les nostres Escoles de Golf, de la tecnificació de les nostres joves promeses i de les competicions que organitzem tant la Federació Andorrana com la Federació Catalana.

Hem ressaltat la importància del nostre Golf Escolar que està destinat a ser el planter en pocs anys de la nova generació de golfistes andorrans.

I evidentment també hem parlat de com ser més eficients en introduir el nostre esport dins del món de les persones amb discapacitat ( Fundació Nostra Senyora de Meritxell i AUTEA).

La Federació de Golf d’Andorra vol agrair als nostres dignes visitants aquesta visita al Principat d’Andorra que servirà sense cap dubte a divulgar i fer créixer, el nostre esport al nostre país i fora de les nostres fronteres

Scroll to top