Notícies

Campionat Nacional

Cap de setmana de Campionat Nacional de golf en la modalitat de March Play que s’ha disputat en l’Aravell Golf organitzat per la Federació de Golf d’Andorra. Els millors 16 jugadors del Principat han pres part en una prova que ha estat puntuable per l’equip nacional. La modalitat match play implica un fort desgast físic, ja que els jugadors han de fer dues voltes (de 18 forat cada una) cada dia de competició, tot i això s’ha pogut veure un bon nivell de golf.
La classificació final de la prova, i per tant, del Campionat d’Andorra de Match Play ha estat:
Campió.- Eudald Teulé.
Subcampió.- Ricard Morat.
3.- Edu Tor.
4.- Eric Galimany.

Open d’Andorra

Avui dimarts dia 24 de maig ja estan obertes les inscripcions per l’Open d’Andorra,
Puntuable pel circuit nacional i trial per l’equip 2022.
La inscripció s’ha de realitzar via mail o telefònicament Aravell golf:
+34 973 36 00 66
Recordeu que podeu triar el dia que voleu jugar divendres dia 3 o dissabte dia 4 de juny.
  • 600€ en premis.
  • Demo day de la marca Ping.
  • Entrega de premis.

Aravell Golf Open a l’Aravell Golf & Country Club del 16 al 18 de juny

L’Alps Tour ha anunciat la incorporació d’un nou torneig al seu calendari del 2022, amb la celebració de l’Aravell Golf Open a l’Aravell Golf & Country Club del 16 al 18 de juny.

El torneig és una creació de José Manuel Lara, exjugador de l’European Tour, que va tenir la idea d’iniciar aquesta nova col·laboració per celebrar el vint-i-cinquè aniversari del club. L’Aravell Golf Open by Credit Andorrá comptarà amb un field de cent quaranta-quatre jugadors (noranta-quatre jugadors de l’Alps Tour més cinquanta jugadors espanyols i convidats) i tindrà una borsa de premis de quaranta mil euros.

«Aquest esdeveniment confirma la solidesa del projecte de golf andorrà, impulsat per la Federació Andorrana de Golf juntament amb Credit Andorra. FGA i Credit Andorra estan treballant junts per promoure i fer créixer el golf a Andorra i crec que aquest és un objectiu que encaixa molt bé amb el lema de l’Alps Tour de ‘criar estrelles del golf’ fent créixer un joc professional de qualitat amb el respatller de les federacions dels països amfitrions», indica José Manuel Lara, guanyador d?un Challenge Tour i dos títols de l?European Tour entre el 1998 i el 2010.

El recorregut de 6.155 metres d’Aravell Golf & Country Club, inaugurat el 1987, està situat en una gran vall a set-cents metres sobre el nivell del mar, envoltat pels Pirineus i amb vistes al Cadí.

«Ens sentim molt honrats de ser rebuts per primera vegada a l’Aravell Golf Club, reconegut pel seu disseny de José María Olazábal i la qualitat del seu camp i instal·lacions. Agraïm sincerament a Credit Andorra per haver fet possible aquest esdeveniment. És un gran privilegi per a l’Alps Tour incloure una nova destinació al nostre calendari», apunta Estelle Richard, CEO d’Alps Tour.

«L’Aravell Golf Open by Credit Andorra serà també una oportunitat per celebrar el vint-i-cinquè aniversari del camp de golf, per delectar els amants del golf de la regió. Vull expressar el meu agraïment més sincer al promotor José Manuel Lara, que ha sabut convèncer els socis i participants per fer d’aquesta competició una cita imprescindible de la temporada», afegeix Richard.

Visita Presidents Reial Federació Espanyola de Golf i Federació Catalana de Golf

El dia 19 i 20 d’Abril del 2022, hem rebut al PSDT de la Reial Federació Espanyola de Golf, el senyor Gonzaga Escauriaza Barreiro, acompanyat del PSDT de la Federació Catalana de Golf, el senyor Ramón Nogué Audinis.

La nostra Ministra de Cultura i Esports la senyora Silvia Riva Gonzalez ens va honorar amb la seva presència durant aquesta trobada i es mereix el nostre més sincer agraïment.

La visita va començar al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino, on des de fa uns mesos la Federació Andorrana de Golf té la seva nova seu.

Després de visitar les instal·lacions i presenciar l’entrenament dels nostre jugadors més experimentats ja vàrem iniciar les reunions pertinents.

Aquesta trobada ha estat molt enriquidora ja que hem pogut comprovar l’estat i eficiència del conveni de col·laboració que des de fa set anys tenim signat amb la R.F.R.G.

Les nostres relacions són del tot excel·lents i això ens dona ànim per continuar col·laborant perquè plegats contribuïm cada dia més en divulgar el Golf tant a Andorra com a Espanya, essencialment en la zona de Catalunya.

Hem clos la trobada al Camp de Golf d’Aravell, que es el camp de la Federació Andorrana, sense excloure el camp de Soldeu.

Aquest dos dies han estat molt profitosos ja que hem pogut parlar llargament de les nostres Escoles de Golf, de la tecnificació de les nostres joves promeses i de les competicions que organitzem tant la Federació Andorrana com la Federació Catalana.

Hem ressaltat la importància del nostre Golf Escolar que està destinat a ser el planter en pocs anys de la nova generació de golfistes andorrans.

I evidentment també hem parlat de com ser més eficients en introduir el nostre esport dins del món de les persones amb discapacitat ( Fundació Nostra Senyora de Meritxell i AUTEA).

La Federació de Golf d’Andorra vol agrair als nostres dignes visitants aquesta visita al Principat d’Andorra que servirà sense cap dubte a divulgar i fer créixer, el nostre esport al nostre país i fora de les nostres fronteres

Scroll to top