Notícies

Nota premsa copa d’Andorra de golf

Aquest cap de setmana s’ha disputat Soldeu Golf  Golf la Quinzena  Copa d’Andorra de golf, organitzat per la federació de golf d’Andorra. Prova puntuable pel circuit nacional, han jugat 40 jugadors d’Andorra,  d’Espanya i França. El camp de golf de  Soldeu estaba en unes condicions espectaculars perque el jugadors poguessin gaudir al màxim la competició.Era la penultima prova del circuit nacional i l’emoció segueix fins la gran final del circuit que es disputara Aravell golf el mes d’Octubre. 
 
La Fotografia es de “creand suporting”.

 Campió scratch: Ricki Morat
Campió Handicap inferior: Javier Tomé Celimendiz
Campió Handicap superior: Ricard Cachafeiro

Copa d’Andorra 2023

Sabem que molts esteu de vacances, però la copa d’Andorra està més a prop i no volem que us la perdeu.
Obrirem inscripcions el 4 de setembre, però estigueu atents perquè només hi haurà 40 places.
Us deixem l’enllaç on podreu consultar com estan les classificacions del Rànquing Nacional 2023.

 

Programa copa d’Andorra 2023: (veure document)
  • 9 h Pujada al Telecabina de Soldeu
  • 10 h Sortides shotgun
  • En finalitzar la competició aperitiu al Jean Leon de Soldeu
  • A continuació entrega de premis.
Sort a tots el participants.

 

RESULTATS:
Resultados Scratch.
Resultados HCP Sup
Resultados HCP Total
Resultados HCP Inf

Open d’Andorra amateur

Torneig puntuable pel rànquing mundial amateur celebra un gran èxit amb jugadors internacionals a Aravell Golf, Andorra – 19 de juny de 2023:
Aquest cap de setmana, s’ha disputat amb gran èxit un torneig puntuable pel rànquing mundial amateur a les instal·lacions d’Aravell Golf. Aquest esdeveniment ha comptat amb la participació de jugadors procedents d’Espanya, Itàlia, França, Suècia, Estats Units, Rússia i Andorra, amb un total de 28 participants.
El torneig, patrocinat per Creand, ha estat organitzat per la Federació de Golf d’Andorra, amb una col·laboració especial de José Manuel Lara, reconegut jugador professional. El torneig ha destacat per l’excel·lent qualitat del camp de joc i per l’alt nivell de competició que han mostrat els jugadors durant els tres dies de competició.
El guanyador d’aquest prestigiós torneig ha estat Josep Maria Serra, qui es va proclamar subcampió d’Espanya l’any 2022. Serra va destacar pel seu joc precís i la seva habilitat per superar els reptes que plantejava el camp de golf d’Aravell, obtenint un total de -7 en l’acumulat. .
A més, cal destacar els excel·lents resultats obtinguts pels jugadors andorrans, que han demostrat el seu gran potencial en aquesta competició internacional.Eduard Tor va aconseguir una excel·lent tercera posició, mentre que Eudald Teulé va finalitzar en una meritòria quarta posició. També cal esmentar l’actuació destacada d’Eric Galimany, que es va situar en una admirable cinquena posició. Aquests resultats mostren el talent i la dedicació dels jugadors de casa, que han estat capaços de plantar cara als participants internacionals.
El torneig ha estat un èxit rotund i ha reafirmat la posició d’Aravell Golf com un destí destacat per als aficionats al golf. L’entorn idíl·lic, combinat amb el compromís de la Federació de Golf d’Andorra i la col·laboració de José Manuel Lara, ha contribuït a crear una experiència excepcional per a tots els participants i espectadors.
El torneig puntuable pel rànquing mundial amateur ha demostrat la passió i l’excel·lència del golf a Andorra, consolidant el país com a destí esportiu d’alta qualitat per als amants d’aquest esport. Felicitem tots els participants pel seu esforç i dedicació en aquesta competició memorable.
Sobre Aravell Golf: Aravell Golf és un camp de golf de primera classe situat a pocs minuts  d’Andorra.

 

Nota de premsa ‘Campionat d’Andorra Match Play 2023’

Edu Tor s’adjudica el Campionat d’Andorra de Match Play, amb Samuel Monzon en segona posició i Eudald Teulé en tercera.

Andorra, 5 de Juny – En un torneig emocionant disputat al camp de golf d’Aravell, Edu Tor ha aconseguit proclamar-se campió del Campionat d’Andorra de Match Play 2023. La competició de dos dies ha estat marcada per les condicions meteorològiques adverses, amb la pluja com a protagonista constant.

Edu Tor ha demostrat una excel·lent habilitat tècnica i una gran concentració durant tot el torneig. Amb una sèrie de joc impressionant i una actitud positiva, ha superat als seus rivals en emocionants duels, mostrant-se com un competidor formidable.

Samuel Monzon ha aconseguit una meritòria segona posició, destacant pel seu joc consistent i la seva determinació al llarg del torneig. La seva habilitat en el golf ha estat evident en cada partida disputada.

Eudald Teulé, per la seva banda, ha quedat en tercera posició. Amb una actuació admirable, ha lluitat fins al final i ha ofert un gran espectacle esportiu als espectadors presents.

El Campionat d’Andorra de Match Play ha estat una competició d’alt nivell, en la qual els jugadors han hagut d’afrontar no només els seus rivals, sinó també les inclemències meteorològiques. Malgrat les dificultats, tots els participants han demostrat un alt nivell de professionalitat i passió per aquest esport.

Volem agrair l’excel·lent organització del torneig i la col·laboració del camp de golf d’Aravell per brindar-nos un escenari perfecte per a aquesta competició. Així mateix, felicitem els tres finalistes per les seves notables actuacions.

En nom de la federació de Golf d’Andorra, volem felicitar Edu Tor per la seva victòria en el Campionat d’Andorra de Match Play. La seva dedicació i talent són un exemple per a tots els golfistes de l’Andorra.

Comunicat de premsa

La Federació de Golf d’Andorra envia amb èxit tres jugadors al Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil

Andorra la Vella, 21 de maig de 2023

La Federació de Golf d’Andorra s’enorgulleix d’informar que tres dels seus joves talents han estat enviats amb gran èxit al Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil, celebrat aquest cap de setmana al camp de golf Infinitum de Salou.

Els jugadors de golf de la FGA van competir amb determinació i habilitat, deixant una marca significativa en la competició i demostrant el seu nivell excepcional. En l’àmbit benjamí, Rodrigo Tomé  ha destacat com el millor jugador de la seva categoria, donant un rendiment impressionant al llarg del torneig. La seva dedicació i talent han estat recompensats amb una actuació destacada, demostrant que es el millor jugador benjami del campionat.

Javier Tomé,(Alevi) un altre talentós golfista d’Andorra, ha aconseguit una meritòria tretzena posició en la competició. La seva actuació exemplar i l’esforç constant li han permès lluir-se en aquest prestigiós esdeveniment esportiu.

A més, Biel Puigdemasa,(infantil) un altre golfista prometedor de la Federació de Golf d’Andorra, ha aconseguit una excel·lent cinquena posició en la seva categoria, mostrant una gran habilitat i un rendiment impressionant durant tot el torneig tot i ser infantil de primer any.

El Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil és un esdeveniment clau per al desenvolupament i la promoció del golf juvenil a la regió. La participació i els èxits dels nostres jugadors d’Andorra en aquest campionat subratllen el compromís i l’esforç continuat de la Federació de Golf d’Andorra per fomentar el talent i l’excel·lència esportiva en el país.

La Federació de Golf d’Andorra felicita sincera i entusiàsticament Rodrigo Tomé, Javier Tomé i Biel Puigdemasa per les seves destacades actuacions en el Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil. Els seus èxits són un testimoni de la seva dedicació, talent i la seva passió pel golf.

Aquests tres joves jugadors tenen moltes opcions de participar en el campionat d’Espanya que es disputa a Cadis el proper mes de juny.
Scroll to top