Notícies

Gran resultat de Minerva Tor a la final del Circuit Miguel Angel Jimenez

“Final Nacional Circuito Miguel Angel Jimenez”

La victòria del torneig en el passat mes de juny, al club de golf de Raimat classificava a Minerva Tor per poder prendre part a la final del prestigiós Circuit Miguel Angel Jimenez, aquest circuit és considerat com un dels millors en categories juvenils en l’àmbit peninsular. Aquest darrer cap de setmana, al camp de golf La Finca Resort d’Alacant un total de 76 participants van poder prendre part en la categoria d’11 a 16 anys. Totes aquestes jugadores es van classificar com guanyadores a la seva regió.

El primer dia el fred va sorprendre els jugadors que veien difícil complir les seves expectatives, Minerva Tor va jugar a bon ritme però els erros finals la van fer endarrerir i amb 77 cops hcp se situava en 6a posició de la general femenina, a 4 cops de la líder Lidia Villanuevas de Lunime Golf club.
El segon dia el fort vent va afectar el joc i la concentració dels jugadors, Minerva va cometre algun error a la primera volta que li troncava les aspectives, però el compromís i l’actitud van anar millorant la targeta amb una segona volta final d’alt nivell, el que amb 74 cops finals aconseguia la Posiciófinal.

Minerva Tor  ja fa dos anys que forma part de l’equip de Tecnificació de la Federació de golf d’Andorra i pertany a una família d’esportistes /golfistes del país.

Moltes felicitats a la Minerva i família per al resultat obtingut!!!