Notícies

Open d’Andorra amateur

Torneig puntuable pel rànquing mundial amateur celebra un gran èxit amb jugadors internacionals a Aravell Golf, Andorra – 19 de juny de 2023:
Aquest cap de setmana, s’ha disputat amb gran èxit un torneig puntuable pel rànquing mundial amateur a les instal·lacions d’Aravell Golf. Aquest esdeveniment ha comptat amb la participació de jugadors procedents d’Espanya, Itàlia, França, Suècia, Estats Units, Rússia i Andorra, amb un total de 28 participants.
El torneig, patrocinat per Creand, ha estat organitzat per la Federació de Golf d’Andorra, amb una col·laboració especial de José Manuel Lara, reconegut jugador professional. El torneig ha destacat per l’excel·lent qualitat del camp de joc i per l’alt nivell de competició que han mostrat els jugadors durant els tres dies de competició.
El guanyador d’aquest prestigiós torneig ha estat Josep Maria Serra, qui es va proclamar subcampió d’Espanya l’any 2022. Serra va destacar pel seu joc precís i la seva habilitat per superar els reptes que plantejava el camp de golf d’Aravell, obtenint un total de -7 en l’acumulat. .
A més, cal destacar els excel·lents resultats obtinguts pels jugadors andorrans, que han demostrat el seu gran potencial en aquesta competició internacional.Eduard Tor va aconseguir una excel·lent tercera posició, mentre que Eudald Teulé va finalitzar en una meritòria quarta posició. També cal esmentar l’actuació destacada d’Eric Galimany, que es va situar en una admirable cinquena posició. Aquests resultats mostren el talent i la dedicació dels jugadors de casa, que han estat capaços de plantar cara als participants internacionals.
El torneig ha estat un èxit rotund i ha reafirmat la posició d’Aravell Golf com un destí destacat per als aficionats al golf. L’entorn idíl·lic, combinat amb el compromís de la Federació de Golf d’Andorra i la col·laboració de José Manuel Lara, ha contribuït a crear una experiència excepcional per a tots els participants i espectadors.
El torneig puntuable pel rànquing mundial amateur ha demostrat la passió i l’excel·lència del golf a Andorra, consolidant el país com a destí esportiu d’alta qualitat per als amants d’aquest esport. Felicitem tots els participants pel seu esforç i dedicació en aquesta competició memorable.
Sobre Aravell Golf: Aravell Golf és un camp de golf de primera classe situat a pocs minuts  d’Andorra.

 

Scroll to top