Notícies

Aravell Golf Open a l’Aravell Golf & Country Club del 16 al 18 de juny

L’Alps Tour ha anunciat la incorporació d’un nou torneig al seu calendari del 2022, amb la celebració de l’Aravell Golf Open a l’Aravell Golf & Country Club del 16 al 18 de juny.

El torneig és una creació de José Manuel Lara, exjugador de l’European Tour, que va tenir la idea d’iniciar aquesta nova col·laboració per celebrar el vint-i-cinquè aniversari del club. L’Aravell Golf Open by Credit Andorrá comptarà amb un field de cent quaranta-quatre jugadors (noranta-quatre jugadors de l’Alps Tour més cinquanta jugadors espanyols i convidats) i tindrà una borsa de premis de quaranta mil euros.

«Aquest esdeveniment confirma la solidesa del projecte de golf andorrà, impulsat per la Federació Andorrana de Golf juntament amb Credit Andorra. FGA i Credit Andorra estan treballant junts per promoure i fer créixer el golf a Andorra i crec que aquest és un objectiu que encaixa molt bé amb el lema de l’Alps Tour de ‘criar estrelles del golf’ fent créixer un joc professional de qualitat amb el respatller de les federacions dels països amfitrions», indica José Manuel Lara, guanyador d?un Challenge Tour i dos títols de l?European Tour entre el 1998 i el 2010.

El recorregut de 6.155 metres d’Aravell Golf & Country Club, inaugurat el 1987, està situat en una gran vall a set-cents metres sobre el nivell del mar, envoltat pels Pirineus i amb vistes al Cadí.

«Ens sentim molt honrats de ser rebuts per primera vegada a l’Aravell Golf Club, reconegut pel seu disseny de José María Olazábal i la qualitat del seu camp i instal·lacions. Agraïm sincerament a Credit Andorra per haver fet possible aquest esdeveniment. És un gran privilegi per a l’Alps Tour incloure una nova destinació al nostre calendari», apunta Estelle Richard, CEO d’Alps Tour.

«L’Aravell Golf Open by Credit Andorra serà també una oportunitat per celebrar el vint-i-cinquè aniversari del camp de golf, per delectar els amants del golf de la regió. Vull expressar el meu agraïment més sincer al promotor José Manuel Lara, que ha sabut convèncer els socis i participants per fer d’aquesta competició una cita imprescindible de la temporada», afegeix Richard.

Scroll to top